Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Doprava ZDARMA


 

Oprava oděvů Gabriela

Oprava oděvů Gabriela

 

ZŠ Ježek bez klece


Ochrana osobních údajů/recenze
Ochrana osobních údajů e-shopu gabriela-eshop
  1. Společnost Lubomír Ježek, se sídlem Gallašova 2, 639 00, Brno, IČ 88368971 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Lubomírem Ježekm tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Zásilkovna, provozované společností Zásilkovna s.r.o., sídlem Drahoblejova 1019/27, 190 00, Praha 9
    • Poskytovatelem služby Uloženka, provozované společností Uloženka s.r.o, sídlem Na Hřebenech 1718/8, 140 00, Praha 4
    • Poskytovatelem služby Česká pošta, provozované společností Česká pošta sp, sídlem Politických vězňů 909/4, 110 00 Praha 1

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese gabriela-eshop@seznam.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.gabriela-eshop.cz užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek


    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Přidáno: 13.01.2017

Jan Weber

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Kapsle jinde nekupuji.

Pro:

Dobrý výběr vííce značek kapslí a dobrá cena.

Proti:

Některé kapsle mají docela krátkou expiraci - mají trvanlivost rok a jsou již 8 měsíců staré.

 

Přidáno: 07.01.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Kdo má pevné nervy a čas, pár kaček možná ušetří.

Pro:

Cena

Proti:

Neaktuální seznam poboček Zásilkovny. Na webu Zásilkovny pobočka dávno k dispozici, ostatní prodejci s ní nemají problémy. Výmluva na Zásilkovnu, když zboží deklarované skladem vůbec neměli. Po dohodě o odeslání do konce týdne mně další pondělí přišla že Zásilkovny informace, že čekají na dodání od prodejce - tedy stále nic. Na následné dotazy prodejce již nereagoval. Po delším čekání jsem se dočkal dovolené na pobočce Zásilkovny a musel si sám přesměrovat na jinou a vypravit se do jiného města, protože zdravotnickou pomůcku jsme již opravdu potřebovali. Tento obchod se nám bohužel nevyplatil.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme za Vaši recenci a je nám líto špatné zkušenosti, která byla zapříčiněna několika faktory. Nejednalo se z naší strany o výmluvu na Zásilkovnu, šlo o to, že Zásilkovna nedodala aktualizovaný seznam poboček společnosti provozující e-shopy, u které máme registrovaný i ten náš, z toho důvodu nešlo Vámi požadovanou pobočku zvolit, bohužel náprava trvala déle, než nám z jejich strany bylo slíbeno. Rozhodně však nešlo o problém, že bychom neměli skladem požadované zboží. To, že měla Vámi zvolená výdejna Zásilkovny zrovna dovolenou bohužel nejsme schopni ovlivnit a Zásilkovna tuto situaci řeší způsobem, že balíčky uloží na jiné pobočce, aby měl zákazník možnost si i přesto zboží již vyzvednout a nečekat, až jim dovolená skončí. Bohužel se zrovna u Vaší objednávky sešlo několik negativních faktorů, které jsme příliš nemohli ovlivnit.

Pěkný den

Tým Gabriela-eshop
 

Přidáno: 19.12.2016

Barbora

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

obchod jsem si vybrala pro velký výběr kapslí do kávovaru Tchibo

 

 

Přidáno: 19.12.2016

bobesch

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Nákup bez problémů, dobré ceny a velký výběr.

 

 

Přidáno: 08.12.2016

Martina

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Nabízí kapsle kompatibilní s Tchibo, lze tedy vařit i horkou čololádu, kterou Tchibo nenabízí.

 

Přidáno: 06.12.2016

Marcela

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

OK

Pro:

moje pohodlí

Proti:

??

 

Přidáno: 28.11.2016

lentilka

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Dodané zboží brzy a v pořádku.

Proti:

nepodařilo se mi zvolit doručení na uloženku v Šumperku (jsou zde 3), nešlo zvolit město a adresa. Nabízela se pouze jedna uloženka v Brně. Musela jsem použít zásilkovku, která je trochu dražší.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme za Vaši recenzi na náš obchod. Rádi bychom reagovali na Vaši nespokojenost s možností volby doručení. Společnost Uloženka má pouze několik vlastních výdejních míst a to 3 v Brně, 1 v Českých Budějovicích, Hradci Králové, Liberci, Olomouci, Ostravě, Ústí nad Labem, Zlíně a Plzni, v Praze pak 5. Pokud jste chtěla zvolit vyzvednutí v Šumperku, je třeba zvolit službu nikoliv Uloženka, ale Uloženka DPD ParcelShop + Mountfield, což nejsou mateřské výdejny Uloženky, ale pouze smluvní a cena je proto již vyšší. Pokud jste zvolila Zásilkovnu, vyšlo Vás to o 5,-Kč levněni než přes ten ParcelShop.

Děkujeme a přejeme pěkný den
 

Přidáno: 31.10.2016

JV

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Nikde jsem v obchodech toto zboží nesehnala a tak jsem se obrátila na internetový obchod a budu s tímto nákupem pokračovat.
Doporučila.
protože toto zboží jsem si nakoupila z domova.

Pro:

Nemusím nikam jezdit pro zboží.

 

Přidáno: 24.10.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

problematické parkování při osobním vyzvednutí na prodejně :(

 

Přidáno: 24.08.2016

Eva

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

V obchodě nakupuji pravidelně, mají výbornou kávu, kterou jsem jinde v obchodech nekoupím.
Objednávky jsou vyřízeny vždy rychle a v uložence si zboží vždy vyzvednu. Jsem naprosto spokojená s tímto obchodem.