Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Doprava ZDARMA


 

Oprava oděvů Gabriela

Oprava oděvů Gabriela

 

ZŠ Ježek bez klece


Ochrana osobních údajů/recenze
Ochrana osobních údajů e-shopu gabriela-eshop
  1. Společnost Mgr. Nikola Ježková, se sídlem Leitnerova 709/24, 602 00, Brno, IČ 07384882 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Lubomírem Ježekm tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Zásilkovna, provozované společností Zásilkovna s.r.o., sídlem Drahoblejova 1019/27, 190 00, Praha 9
    • Poskytovatelem služby Uloženka, provozované společností Uloženka s.r.o, sídlem Na Hřebenech 1718/8, 140 00, Praha 4
    • Poskytovatelem služby Česká pošta, provozované společností Česká pošta sp, sídlem Politických vězňů 909/4, 110 00 Praha 1

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese gabriela-eshop@seznam.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.gabriela-eshop.cz užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek


    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Přidáno: 27.11.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Velmi doporučuji a budu nakupovat i dále.

Pro:

Přehledné internetové stránky, rychlé dodání, skvělou komunikaci.

 

Přidáno: 16.11.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Všem doporučuji.

Pro:

Levné poštovné- uloženka
Okamžitě odesláno

 

Přidáno: 14.11.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

doporučuji, mají nejlepší ceny

Pro:

přehledný výběr, dobrá cena, rychlé dodání

Proti:

nevím o ničem

 

Přidáno: 14.11.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu

Zboží jsem chtěl použít jako dárek k Vánocům, k termínu dodání 4.11. je v pořádku, ale na Vánoce bude polovina již prošlá. Některé e-shopy s obdobným zbožím dobu expirace uvádějí.

Pro:

Dodání do 24 h.

Proti:

Není uvedena doba do konce doby minimální trvanlivosti.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den pane Zemku,

děkujeme za Vaše hodnocení. Zboží, které jste si objednal je na našich stránkách označeno jako "zlevněné zboží" jelikož u něho končí expirace. Tato skutečnost Vám byla sdělena i v potvrzujícím e-mailu s objednávkou. Na toto zboží je dána sleva 15% a na každém záleží, jestli si zboží koupí nebo ne.

Pěkný den

Lubomír Ježek
 

Přidáno: 30.10.2015

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Super.

Pro:

Přehlednost, konkrétnost.

Proti:

Nevím.

 

Přidáno: 27.10.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vřele doporučuji všem zákazníkům. Perfektní fungování obchodu. Určitě budu příště opět využívat tyto služby obchodu.

Pro:

Velký výběr kapslí do kávovaru TCHIBO.
Nikde v kamenném obchodě jsem se s touto nabídkou nesetkala. I můj syn měl z toho velkou radost, že si může udělat sám horkou čokoládu, či výborný citrónový čaj.
Jsem opravdu z toho moc nadšená, protože mě ubyla práce s přípravou nápoje pro děti.

Proti:

Žádné jsem neshledala

 

Přidáno: 26.10.2015

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rozhodně doporučuji pro:
Spolehlivost obchodu
Rychlost dodání
Možnost platby převodem
Výběr výdejních míst
Výběr kávových kapslí za dobré ceny

Pro:

Rychlost dodání
Možnost platby převodem
Výběr výdejních míst
Výběr kávových kapslí za dobré ceny

Proti:

Nevím o žádných slabinách obchodu. Možná bych uvítala větší sortiment, např více doplňků ke kávě, čaje, cukrovinky..

 

Přidáno: 25.10.2015

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

nakoupím znovu, ale dávat pozor na expiraci zboží

Pro:

různé typy dopravy
cena

Proti:

u nákupu kapslí krátká doba záruky bez předchozího upozornění

 

Přidáno: 15.10.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Alternativu pro kávovar Cafissimo v kapslích(větší výběr chuti)

 

Přidáno: 14.10.2015

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

super ceny
rychlost dodání

Proti:

zadne

 

Přidáno: 03.10.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Přijatelná cena, rychlá dodací lhůta

Pro:

Přijatelná cena, rychlá dodací lhůta

Proti:

nevím

 

Přidáno: 27.09.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Obchod rozhodně doporučuji, určitě budete spokojeni.

Pro:

Slušné ceny, ochota, přehlednost stránek, rychlost vyřízení objednávky.

Proti:

Nevím o žádných.

 

Přidáno: 06.08.2015

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rychlé vyřízení objednávky.
Nikde jinde jsem neobjevila kompatibilní kapsle s Tchibo.
Nakupuji zde pravidelně a jsem moc spokojená.

Pro:

Obchod nabízí kapsle kompatibilní s Tchibo

Proti:

-žádné

 

Přidáno: 03.08.2015

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Komunikace bez problému, odeslání zboží expresní, nakupuji již poněkolikáté a určitě se budu nadále vracet.

Pro:

Zatím jediný obchod který jsem našla s nabídkou kapslí pro kávovary caffitaly vícero značek.

 

Přidáno: 31.07.2015

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Se zbožím, které jsem objednala jsem spokojená, obchod doporučuji až na nějaké drobnosti obsluhy

Pro:

Byl v městě mého bydliště

Proti:

Před předáním zboží paní nevěděla cenu, telefonicky ji musela ověřovat
Mimo čísla objednávky paní vyžadovala nějaké heslo