Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Doprava ZDARMA


 

Oprava oděvů Gabriela

Oprava oděvů Gabriela

 

ZŠ Ježek bez klece


Ochrana osobních údajů/recenze
Ochrana osobních údajů e-shopu gabriela-eshop
  1. Společnost Mgr. Nikola Ježková, se sídlem Leitnerova 709/24, 602 00, Brno, IČ 07384882 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Lubomírem Ježekm tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Zásilkovna, provozované společností Zásilkovna s.r.o., sídlem Drahoblejova 1019/27, 190 00, Praha 9
    • Poskytovatelem služby Uloženka, provozované společností Uloženka s.r.o, sídlem Na Hřebenech 1718/8, 140 00, Praha 4
    • Poskytovatelem služby Česká pošta, provozované společností Česká pošta sp, sídlem Politických vězňů 909/4, 110 00 Praha 1

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese gabriela-eshop@seznam.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.gabriela-eshop.cz užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek


    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Přidáno: 24.04.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

ok

Pro:

nevím

Proti:

nevím

 

Přidáno: 23.04.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rychlost dodání
cena
bezproblémová komunikace

Pro:

rychlost
cena :)

Proti:

nejsou!!!!

 

Přidáno: 16.04.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Výborná komunikace, vstřícný přístup, rychlé dodání.

 

 

Přidáno: 01.03.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Doporučuji, byla jsem velmi spokojena.

Pro:

Bezproblémová komunikace, rychlé zaslání.

 

Přidáno: 29.02.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

spolehlivý obchod, vše ihned k dodání, kvalitní, doporučuji

Pro:

spolehlivost, kvalitní zboží

 

Přidáno: 14.02.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Jsem spokojená

Pro:

Rychlost dodání

 

Přidáno: 17.01.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

doporučuji
mají cenově výhodné kávové kapsle

 

 

Přidáno: 07.01.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

jinak jsem byl spokojen

Pro:

cíleně jsem hledal jiné kapsle do caffissima

Proti:

snad přehlednější popisky a pojmenování výrobku v eshopu (možná jinak uzpůsobit kategorie pro kapsle), přišlo mi to chaotické, třeba to rozdělit podle druhu káv (presso, café crema, čokoláda atd.) pod jednotlivými výrobci kávy;
někdy i víc kategorii je přehlednější než jen pár s 50 výrobky v každé..

 

Přidáno: 05.01.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Je to jediný obchod, kde mohu objednat kapsle s čokoládou do kávovaru od Tchibo.

Pro:

Je to jediný obchod, kde mohu objednat kapsle s čokoládou do kávovaru od Tchibo.

 

Přidáno: 21.12.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

- nabídka kapslí kompatibilních do Tchiba kávovarů
- přijatelná cena

Proti:

- nemožnost os. vyzvednutí v Praze či okolí = bez drahého poštovného, levněji lze pouze Uloženka...
- chyběla komunikace ze strany obchodu, že je balík odeslán.. možná jen "předvánoční" nestíhání..? :-)

 

Přidáno: 19.12.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Prodává, jako jeden z mála, kapsle kompatibilní s Tchibo. A za přijatelnou cenu

 

Přidáno: 17.12.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

kávové kapsle nakupuji pravidelně, jsem velmi spokojená, seriózní a rychlé jednání, široký sortiment a příznivé ceny, proto můžu doporučit ostatním

Pro:

široký sortime
přijatelné ceny

Proti:

nenašla jsem slabinu

 

Přidáno: 10.12.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Dporučuji.

Pro:

Výhodná alternativa ke kapslím Tchibo.

Proti:

Zaím jsem na žádné nepřišel.

 

Přidáno: 09.12.2015

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

ochota, vstřícnost k zákazníkům, slušné ceny

Pro:

možnost vyzvednutí v Brně

Proti:

není možnost vyzvednout zdarma v praze

 

Přidáno: 03.12.2015

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Pokud zboží již není na skladě nebo se doprodávají poslední kusy, měl by to obchod na internetu uvést, aby nedošlo ke stejné situaci, v jaké jsem se ocitla já, a sice té, že teprve po pár dnech a po provedené platbě jsem se dozvěděla, že požadované množstí není a již více nebude. Za další slabinu považuji to, že jako kompenzaci obchod nic nenabídne. Tím si jen odradí potenciální zákazníky. Já sama budu tudíž raději nakupovat u konkurence.

Pro:

Těžko říct. Nemám žádnou zkušenost.

Proti:

Pokud zboží již není na skladě nebo se doprodávají poslední kusy, měli byste to na internetu uvést, aby nedošlo ke stejné situaci, v jaké jsem se ocitla já, a sice té, že teprve po pár dnech a po provedené platbě jsem se dozvěděla, že požadované množstí není a již více nebude. Za další slabinu považuji to, že jako kompenzaci nic nenabídnete. Tím si jen odradíte potenciální zákazníky. Já sama budu tudíž raději nakupovat u konkurence. O jiných slabinách nevím, tohle byla moje první a poslední zkušenost s vámi.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den paní Šmrhová,

děkujeme za Vaši reakci. Bohužel náš e-shop nelze jednoznačně nastavit tak, aby bylo vidět, že se jedná o doprodej zboží, proto to u kapslí Vergnano nebylo uvedeno. A k Vaší objednávce, kde jste si objednala 3ks kávových kapslí Vergnano a my jsem Vám sdělili, že máme poslední kus těchto kapslí a že se jedná o doprodej zboží. Také Vám bylo sděleno, že nově budeme mít místo těchto kapslí kapsle Julius Meinl pro kávovary Nespresso, takže Vám je můžeme nabídnout. Proto přesně nerozumíme tomu, jakou kompenzaci jste si představovala.

S přáním pěkného dne


Lubomír Ježek