Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Odmítnout vše můžete zde.

Doprava ZDARMA


 

Oprava oděvů Gabriela

Oprava oděvů Gabriela

 

ZŠ Ježek bez klece


Ochrana osobních údajů/recenze
Ochrana osobních údajů e-shopu gabriela-eshop
  1. Společnost Harinezumi, s.r.o., se sídlem Mokrá-Horákov, Horákov 61, IČ 08628998, zapsaná u Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 114565 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Lubomírem Ježekm tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Zásilkovna, provozované společností Zásilkovna s.r.o., sídlem Drahoblejova 1019/27, 190 00, Praha 9
    • Poskytovatelem služby Uloženka, provozované společností Uloženka s.r.o, sídlem Na Hřebenech 1718/8, 140 00, Praha 4
    • Poskytovatelem služby Česká pošta, provozované společností Česká pošta sp, sídlem Politických vězňů 909/4, 110 00 Praha 1

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese gabriela-eshop@seznam.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.gabriela-eshop.cz užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

      •  

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Přidáno: 31.03.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Produkty, které jinde nekoupím. nebo jsem na ně nikde nenarazil.

 

Přidáno: 29.03.2014

Ověřený zákazník

  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vyhovujici

Pro:

Jiny sortiment než všichni ostatní...

Proti:

Komunikaci

 

Přidáno: 23.03.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Velmi dobry.

 

 

Přidáno: 18.02.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

- skladove zbozi dorazilo za tyden!!!
- nemoznost sledovat stav objednavky
- zadne notifikacni emaily ohledne expedice

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, jelikož jste si zboží objednal v pátek v 16:00 bylo Vám objednané zboží zasláno až následující pracovní den. Bohužel jste si zvolil jako možnost dopravy Českou poštu, která dodává zboží s delším časovým odstupem, který náš obchod bohužel nemůže ovlivnit. Pro rychlejší a levnější dodání zboží bych příště doporučil využít služby Uloženka nebo Zásilkovna, které našim zákazníkům také nabízíme.
 

Přidáno: 02.02.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Zboží dorazilo vcelku rychle, do zásilkovny. Blohužel krabice byla pomačkaná dokonce roztrhaná, zboží vevnitř díky bohu rozbyté nebylo, proto sem zboží nereklamovala. I když jeho krabičky byly taktéž poškozené.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za Vaši objednávku a je nám líto, že Vám bylo zboží dopraveno poškozené. Bohužel za přepravu zboží zodpovídá přepravce, v tomto případě služba Zásilkovna a my nemůžeme ovlivnit kvalitu doručení. Děkujeme za upozornění, na základě kterého budeme Zásilkovnu kontaktovat.
 

Přidáno: 27.01.2014

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Jeví se jako spolehlivý.

Pro:

Pro mě nejdůležitější, že si zboží mohu vyzvednout osobně v Brně, kde pracuji - neplatím poštovné.

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za kladné hodnocení.
 

Přidáno: 25.01.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

kapsle Caffitaly

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za kladné hodnocení.
 

Přidáno: 05.01.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

At se každý rozhodne sám, nebudu nikoho ovlivňovat.

Pro:

Mají zboží, které má pro mě význam nakoupit.

Proti:

Zatím žádné.

 

Přidáno: 28.12.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlé jednání

Proti:

nemá